O meni

Moje ime je Dunja Pačirski, dr.sc., a centar za emocionalni wellness Novi Počeci je nastao kao dio mojih novih početaka. Naime, ja sam nakon više od 20 godina provedenih u SAD-u odlučila dodati još jedno novo poglavlje i proširiti svoju životnu priču i u svojoj domovini. Tako u svoje Nove Početke ulazim kao doktorica znanosti s fokusom istraživanja u mindfulness-u, licencirana magistrica i supervizorica kliničkog socijalnog rada, te certificirana EMDR terapeutkinja i međunarodna stručnjakinja za liječenje od alkoholizma i ovisnosti. Moja kontinuirana potraga za najboljom verzijom sebe te moj klinički rad u pružanju psihološke pomoći tijekom zadnja dva desetljeća su me doveli do spoznaja, vještina i praksi koje mi danas omogućavaju oživiti moju osobnu viziju i profesionalni poziv:

Pomoći ljudima naći unutarnji mir, radost i ljubav za sebe, život, i svijet oko njih.

U proteklih dvadeset godina sam stekla široko i višedimenzionalno iskustvo iz kliničkog savjetovanja i pružanja psihološke pomoći. Moje usluge su uključile grupni i individualni rad s djecom, adolescentima i odraslima s raznim dijagnoziranim poremećajima i emocionalnim problemima kao što su anksioznosti, depresije, PTSP, strahovi i razne fobije, ovisnosti, stress-management, nedostaci samopouzdanja, interpersonalne teškoće, itd. Također, kroz moj grupni rad u zajednici sprovodila sam poduku i facilitirala mnogobrojne radionice za antistres strategije kao što su mindfulness vještine, bihevioralno zdravlje i holistički pristup promicanju emocionalno zdravog života.

Dunja Pačirski, dr.sc.

Kroz moj akademski rad i superviziju sa terapeutima i stručnjacima kliničkog rada sam predavala kolegije i vodila edukacije iz tematika vezanih uz psihoterapeutske metode u liječenju od trauma (TF-CBT, EMDR), razvijanje individualiziranih kliničkih anamneza i tretmanskih planova, te psihosocijalne intervencije za liječenje od zloupotrebe alkohola i supstanci (bazirane u 12 koraka). Čvrsto vjerujem u kontinuirani profesionalni razvoj pa zato konstantno unaprijeđujem svoje radne vještine i pratim najnovija istraživanja iz područja neuroznanosti a to mi omogućava da se u svom radu koristim raznim kliničkim metodama kao što su EMDR, mindfulness (meditacija), refleksivna praksa, kognitivno bihevioralna terapija, i program 12 koraka.

Bilo to u grupnom ili individualnom okruženju, kroz savjetovanje ili poduku, moj pristup u našem radu se temelji u pružanju bezuvjetne empatije i razvijanju partnerskog povjerenja. Moj cilj je podržati vas i kroz zajednički rad riješiti bilo kakva negativna iskustva iz prošlosti koja vas i dalje blokiraju, pomoći vam uspostaviti emocionalnu harmoniju, te osnažiti vaš optimizam i osjećaj ispunjenja životom.

Design & Hosting: PLAVI PIXEL Copyright © 2024